Jak na techniku

Technika, to je samo něco o sobě. Technické vynálezy jsou naprosto úžasné. Taky si pamatuji sebe, jak jsem na základní škole měla za úkol udělat nějakého robota. To je taky výkon techniky, nevím ale, jak jsem to měla udělat, a tak jsem tím pověřila mého otce. Myslela jsem si, že můj otec bude perfektní na tohle téma. Jenže jsem se docela spletla. I když mi otec slíbil, že mi mého robota do školy udělá, tak se na to asi vykašlal. Místo toho raději jel s kamarády někam na řeku sjíždět vodu. Byla jsem z toho velmi zklamaná. Já totiž nejsem vůbec žádný technický typ. A jak jsem mohla udělat nějakého robota do školy?

Technika je velmi důležitá.

To tedy nevím. Moje maminka mi taky nepomohla, protože mi hned na rovinu řekla, že není technický typ. Moje maminka taky není moc na tu techniku a robota už vůbec neumí udělat. A taky jsem si řekla, že udělám robota sama. Aspoň se o to pokusím. Technické vynálezy nikdy nebyly moje silná stránka, takže jsem si řekla že se aspoň pokusím. A bylo to docela slušné. Robota jsem udělala, ovšem byl úplně škaredý. Ve škole jsem byla všem pro smích, i když moje paní učitelka mi řekla, že můj robot je krásný, ale spolužáci se smáli. A jaký jsem na tom dnes s technikou? Docela dobře. Umím se zapnout televizi nebo vyprat prádlo v pračce.

Na mě je technika složitá.

To všechno jsou taky vynálezy a myslím nebýt techniky, tak máme život o něco těžší. Vždyť i auto je velký vynález techniky. A kdo je dneska bez auta? Hm, to je opravdu málo lidí. Podle mého názoru, kdo může mít auto a může řídit, tak to jistě i tak má. A víte, že techniku používáte skoro každý den? Tak třeba budík, když vstáváte do školy nebo do práce anebo když se koupete nebo sprchujete. Zamykáte dům? To taky musel někdo vmyslet, jak na to. A vy techniku máte rádi nebo ji zatracujete? Myslím, že není třeba. Technika nám velmi v mnohém pomáhá a myslím, že je to jenom dobře.